SORUYORUZ! İNSANLAR EVLATLARINI KİME EMANET ETSİN İSTİYOR SUNUZ?
Diyanet İşleri Başkanlığımıza yeni kadrolar verilmediği gibi geçici öğretici kapsamında olan fahri Kur'an Kursu öğrencilerinin alacakları ücretin karşılandığı bütçe için de ödenek çıkartılmamıştır.
Sayın maliye bakanlığı ve sıtrateji bütçe başkanlığı yetkilileri size soruyoruz?
Yeni kadrolarla görevli açığı kapatılmayan ve bu açığı geçici görevlilerle kapatmaya çalışan Diyanet İşleri Başkanlığı çalışma sahasını kim dolduracak?
Yeni Kadro tahsis edilmeden daha az ücretle çalışan fahri öğreticilerden daha iyi bir sistemle tasarruf etme yolu var mıdır?
Meydan boş kalınca kimlerin at koşturduğunu insanların çocuklarını kimlere emanet ettiğini, ne tür sonuçlar ortaya çıktığını çok iyi biliyor sunuz
Artık şunu anlayın; Dinden tasarruf olmaz!!
Camiler İmam hatip ve müezzin kayyımsız, Kuran kursları görevlisiz olmaz!!
Biran evvel fahri öğreticilerin ödenek kalemi düzenlenmeli, dönen çarka çomak sokularak milletimizin geleceği tehlike altında bırakılmamalıdır.
Diva-Sen Genel Merkezi